Col·legi Oficial Infermers/eres de Girona

Premis col.legials

Premi a la Trajectòria Professional 2013

Resum

El dissabte 14 de desembre de 2013, els membres de la Junta de Govern del COIGi va organitzar a la seu col.legial l’acte oficial per donar a conèixer el resultat del jurat que atorga el premi a la Millor Trajectòria Professional.

 

La presidenta va donar la benvinguda als assistents en especial als col.legiats infermers/eres i en particular a la família de la Sra. Vicenta Mitjà Juan.

 

Aquest premi té per objectiu projectar el perfil professional de la infermera/er a través d’un reconeixement públic a aquells que han contribuït en el creixement i revalorització de la professió. Tot això implica temps, experiència, dedicació, esforç, compromís, responsabilitat, progrés i estimació per la professió.

 

La sala d’actes del Col.legi es va omplir d’amics, familiars i companys i la presidenta va adreçar unes paraules de reconeixement i homenatge al premiada.

 

També van intervenir el Sr. Carles Puig, ex director mèdic de l’Hospital Universitari Doctor Josep Trueta i actualment gerent de l’Hospital d’Olot la Sra. Mª Àngels Brugués ex adjunta de l’Hospital Universitari Josep Trueta i amiga i la Sra. Anna Besalú com a membre del jurat del premi a la trajectòria 2013.

 

Va lliurar el premi la presidenta del col.legi Sra. Carme Puigvert Vilalta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mapa web

ISO 9001
Bústia de suggeriments Bústia de suggeriments

Webs col·laboradores

  • Forum Sanitari
  • Organizació col·legial en infermeria consell general
  • Consell de col·legis diplomats en infermeria de Catalunya

Edifici Fòrum C. Albereda, 3-5 3r. de Girona (CP 17004)· Tels. 972 20 40 61 i 972 20 15 04 · Fax 972 21 30 08 · A/e. codigi@codigi.cat | Localizació Google maps

Copyright © 2011 Col·legi Oficial de Diplomats en Infermenria de Girona. All rights reserved. Website Design Jmes1