Col·legi Oficial Infermers/eres de Girona

Eines 2.0

HealthScience

 

HealthScience és una aplicació de recent creació que ens ofereix actualització científica amb accés als treballs publicats a les més de 200 revistes científiques més importants a nivell nacional i internacional de cada especialitat.

 

L’aplicació guarda els articles favorits per poder-los consultar en un altre moment. A més, un cop descarregat el contingut en l'App, es poden consultar els continguts sense necessitat de connexió a internet.


L’'App també ofereix les últimes alertes de medicaments d'ús humà emeses per l'Agència Espanyola de Medicaments i Productes Sanitaris (AEMPS) i de la Food and Drug Administration of America (FDA).

 

A més, té un apartat on podem trobar un calendari sobre els congressos i esdeveniments nacionals i internacionals (encara que amb poca informació donat que fa poc que l’aplicació està oberta a la gent, setembre 2016), a més permet obtenir tota la informació de l'esdeveniment (dates, horaris, seu, contacte) i guardar-ho directament a l'agenda de nostre mòbil.

 

Un altre apartat interessant és el referent als Podcasts (arxius d’audio, amb programes, entrevistes …) on els usuaris poden reproduir els podcasts més interessants basats en temàtica sanitària.

 

l'App permet als professionals sanitaris estar al dia d'una forma ràpida i senzilla en matèria de coneixements sanitaris.

 

Punts febles: Un punt a destacar és què per ara només esta per mòbil i no s’hi pot accedir per l’ordinador. 

 

 

 

Mapa web

ISO 9001
Bústia de suggeriments Bústia de suggeriments

Webs col·laboradores

  • Forum Sanitari
  • Organizació col·legial en infermeria consell general
  • Consell de col·legis diplomats en infermeria de Catalunya

Edifici Fòrum C. Albereda, 3-5 3r. de Girona (CP 17004)· Tels. 972 20 40 61 i 972 20 15 04 · Fax 972 21 30 08 · A/e. codigi@codigi.cat | Localizació Google maps

Copyright © 2011 Col·legi Oficial de Diplomats en Infermenria de Girona. All rights reserved. Website Design Jmes1